Gode tilbud på wellness-ophold i Tyskland

På WellnessTilbud.dk kan du lige nu finde masser af gode tilbud på wellness-ophold i Tyskland. Her er både tilbud på små hyggelige hoteller, ophold op luksus spa-hoteller og slotsophold med spa- og wellness.
Wellness og spa i Tyskland
Tyskland er jo kendt for sine mange kurbyer – i dag er det nok mere blevet til spa-byer, da hoteller har opgraderet deres kur-afdelinger, til moderne spa-afdelinger med mange forskellige spa-faciliteter og tilhørende wellness-behandlinger. Det er ikke længere nok, at kunne tilbyde et mudderbad med helsebringende mudder fra den nærmeste andedam. Mange steder er oprindeligt bygget omkring en kilde, som i gamle dage blev anset for helsebringende. I dag benytter man stadig ofte kildevand – men til jacuzzien og i mange tilfælde hældt på flaske som brandet kildevand for stedet.
Schlosshotel Wendorf

Et af de områder, hvor der er tilkommet mange luksuriøse wellness-steder er på slottene i Mecklenburg området i det tidligere Østtyskland. Mange er blevet moderniseret og renoveret for mange millioner kroner og fremstår nu som moderne slotshoteller med gourmetrestaurant og spa-center.
Et eksempel er Schlosshotel Wendorf, som har fået bygget luksuriøst spa- og wellness-område, stort fitness-center og ligger smukt nyrestaureret i en 200.000 m2 stor slotspark.
Seehotel Töpferhaus
I den anden ende af skalaen finder man et eksempel på mindre pragt og mere hygge på et badehotel i Nordtyskland – Seehotel Töpferhaus, som ligger i en naturpark på bredden af Bistensee. Her er lidt mindre luksus, men stadig 4 stjerner og gode spa- og wellness-faciliteter. Og frem for alt et godt køkken, som kan fremtrylle en lækker gourmet-middag for feinschmeckere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>